Консултации Изграждане на сайтове за колективни покупки. Изнесен търговски мениджмънт.

Sales Experts предлага иновативни решения в търговията и мениджмънта:

Изграждане на нови търговски екипи, структура и търговска политика.

Намиране, обучаване и контрол на търговски представители посредством външен търговски мениджмънт.

Пълно обслужване на сайтове за групово пазаруване.

Обучение на търговски екипи.

 

 

Изграждане на нови търговски екипи

Ние изграждаме търговски екипи от нулата. Поставяте вашите изисквания и ние започваме да работим - намираме хора, назначаваме ги, обучаваме ги на търговски и презентационни умения, правим от тези хора истински екип и поемаме отговорността за пълния контрол върху тях.

Какво получавате? Професионален търговски мениджмънт, за който не плащате данъци и осигуровки, не купувате автомобили, лаптопи и телефони, не боледува! Отлично обучен търговски екип.

Научи повече
Външен търговски мениджмънт

Предлагаме ви една нова услуга - Външен търговски мениджмънт.

Какво означава това? Знаете какво е "външна счетоводна фирма", нали? Ние предлагаме "външен търговски мениджмънт". Получавате професионален търговски мениджмънт, за който не плащате данъци и осигуровки, не купувате автомобили, лаптопи и телефони, не боледува! Външните счетоводни услуги отдавна са се доказали като отлична и гъвкава алтернатива на счетоводния отдел в малкия и среден бизнес. Външният търговски мениджмънт е сравнително нова услуга и сме горди, че Sales Experts е може да ви я предложи.

Научи повече
Пълно обслужване на сайтове за колективни покупки

Една от областите, в които Sales Experts специализира е пълно обслужване на сайтове за групово пазаруване. Фирмата ни предлага цялостни решения в тази иновативна област. Изграждане на сайт, намиране на оферти за него, консултация. Разгледайте нашият каталог на сайтове групови покупки.

Научи повече
Обучение на търговски екипи

Sales Experts е специализирана във вътрешно фирмени обучения. Винаги адаптираме основната програма заедно с нашите клиенти според конкретните им потребности. Всяка програма за тренинг е индивидуална и обикновено е комбинация от няколко основни.

Научи повече

2011-2021 © Sales-Experts.eu