Заявете участиеПопълнете формата, за да предложите оферта

Колко ще ми струва публикуването на оферта? Напълно безплатно е. Ние получаваме предварително договорена комисионна единствено при продажба на ваучери за Вашата оферта.

Как действат сайтовете за групова търговия? Сайтът за групово пазаруване сключва договор с търговеца, предлагащ услуга или стока (с вас). Договорите накратко регулират следното: Сайтът за групово пазаруване предлага рекламно пространство на търговеца. Срещу това търговецът дава определена комисионна на сайта за групови намаления и редуцира цената на стоката или услугата си, за да бъде офертата атрактивна за потребителите. Сделките се публикуват на сайта за ограничен период от време и се разпространяват чрез социалните мрежи и електронни бюлетини сред хиляди потенциални клиенти.

Защо потребителите купуват? Главно заради цената. Другата причина е, че офертите се пускат за ограничен период от време и това провокира покупки.

Какво печеля аз? Безплатна реклама. Популяризиране на стоката или услугата сред хиляди потребители напълно безплатно. Пълен фокус върху Вашия бизнес. Печелите реални пари от рекламата на Вашия бизнес. Ще разполагате с парите си понякога дори месец преди клиентът реално да е дошъл при Вас.

Пример: Вие сте собственик на ресторант. Цената на дадено ястие в менюто е 12 лева. Предлагате същото ястие при нас с 50% намаление за 5.99 лева, което напълно покрива разходите по приготвянето му и ще има известна печалба. Печелите стотици нови клиенти и хиляди други, които научават за ресторанта ви.

Имам ли други ползи? Да. Получавате авансово всички пари от продажбата на ваучери! Не само че не плащате за рекламата, но и предварително получавате парите от продажбата на стоката или услугата. Друга полза е силно увеличения клиентопоток.

Какви са условията за публикуване на оферта? Условие е да осигурите на клиентите минимум 50% отстъпка от регулярната цена на стоката или услугата.

Какво мога да предложа като оферта? Всичко разрешено от закона. Границата е вашето въображение.

Какво мога да загубя? Нищо. Можете единствено да спечелите.

Как мога да предложа оферта? Пишете ни на имейла или попълнете формата за контакт и нашия търговски отдел ще се свърже с вас рамките на 24 часа.

Как мога да се срещна с ваш търговски представител? Пишете ни на имейла или попълнете формата за контакт и нашия търговски отдел ще се свърже с вас рамките на 24 часа.

Каква е комисионната за вас? Зависи от много фактори. Ще Ви обясним на среща с вас. Оформя се заедно с вас.

Как става? Ние продаваме от ваше име електронни ваучери, удостоверяващи плащането пред вас. Ще следите в реално време всички продажби и контролирането на обема им.

Как разбирам колко клиента са закупили ваучери за моята оферта? При публикуване на вашата оферта, получавате достъп до партньорски панел, в който в реално време можете да следите статистика за вашата оферта, както да изтеглите пълен списък на закупените ваучери.

Кога и как ще получа приходите от продажбата на ваучери? До 3 работни дни след изтичане на периода на офертата по банков път.

Каква ще е продължителността на моята оферта? Всички детайли се уточняват при среща с наш търговски представител и зависят от вашето желание.

Има ли скрити условия или рискове? Не.

 

Попълнете формата, за да ни предложите Вашата оферта и ние ще се свържем с Вас:

 

Съобщение

Благодарим ви за вашето предложение за оферта! Нашият търговски отдел ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.

Предложете оферта за групово пазаруване

2011-2021 © Sales-Experts.eu