Оферти за сайтове за колективни покупки

Ако вече имате изграден сайт за колективно пазаруване, ние ще го захраним със свежи ежедневни оферти.

Нашите оферти са договорени от професионален търговски екип, оформени са от професионален дизайнер и написани от професионален копирайтър.

Не рискувате нищо.

Не наемате офис.

Не харчите пари за търговски екип.

Не провеждате десетки телефонни разговори дневно.

Не ходите постоянно по досадни търговски срещи.

Не получавате откази.

Няма напрежение.

Нямате риск от нелоялни партньори.

 

Някои от нашите клиенти дори стартираха своите сайтове, докато работеха друга работа!

 

Всеки ден имате нова оферта.

Имате професионален търговски екип.

Имате професионален дизайнер.

Имате професионален копирайтър.

Разполагате с време да се занимаете с други важни задачи.

 

Получавате шанс да опитате!

 

Какво избягвате? ВСИЧКИ рискове от стартиране на нов бизнес „на тъмно”.
Какво може да спечелите? Може да реализирате мечтата си.

При интернет бизнесмените е често срещана невъзможността да превърнат своите посетители в реални покупатели. Всички усилия се насочват към увеличаване трафика на сайта, а не към продажбите от него. Повечето ни клиенти са доста добри програмисти или от дълго се занимават с оптимизация и работа със социални мрежи.

Какво им липсва? Опит в търговията. Опит в маркетинга. Екипът на Sales Experts има повече от 120 години сборен търговски опит!

Да изградиш сайт за колективно пазаруване е само първата необходима стъпка към неговия успех. Почти всяка седмица в България стартира нов сайт за групово пазаруване. Вие за колко сайта знаете? А за колко успешни сайта знаете?

Sales Experts ще ви помогне да станете наистина успешни. Ние вече изградихме изключително успешни сайтове за групово пазаруване.

Границата между трафика в сайта и продажбите е много тънка. Много собственици не разбират това и се опитват да генерират лъжлива масова посещаемост, без да я превръщат в доходи. Когато става въпрос за реални продажби обаче, няма кого да излъжете, освен себе си. Затова ние ще работим заедно с вас върху качеството, а не само върху количеството.

Друга често срещана грешка е ползването само на един метод. Един тип оферти. Поглеждате какво правят успешните сайтове за групови покупки и повтаряте. Copy and Paste. Предполагам, че това изглежда много добра идея за всеки незапознат с наистина търговската и маркетингова страна на нещата.
Ние ще ви помогнем непрекъснато да развивате своята маркетингова стратегия, да използвате нови тактики и да концентрирате усилията си само върху такива, които дават максимален резултат. Как? Оставете това на нас:)

Друга често срещана причина за неуспех се състои в сложността на процесите, свързани с поръчката на предлаганата оферта, издаването на ваучер, закупуването му от клиента, плащането през интернет, карти, в брой или по банка, проследяването на този процес при 800 или 1000 клиента за деня, счетоводното оформяне. И това, без да се споменават случаите на отказани ваучери или особено на некоректни доставчици на услуги!

Голяма част от начинаещите собственици на сайтове виждат само, че могат горе-долу да напишат такъв скрипт и пропускат всичко останало. А точно то се оказва решаващо след това.

Полезно е човек да се поучи от грешките на другите. Не е необходимо да откривате топлата вода, след като някой преди вас вече го е направил. Бихте могли в началото да разберете как са процедирали други интернет бизнесмени преди вас. Изучете техния практически опит и го приложете в развитието на своите проекти. Убедете се, че притежавате необходимите знания, които ще превърнат комерсиалния ви проект в доходен бизнес. Използвайте нас, за да наберете увереност, да реализирате наистина значими печалби и продължете сами като наши партньори и приятели.
 

Назад

2011-2021 © Sales-Experts.eu