Купи работещ сайт за групова търговия

Понякога изградените вече сайтове за колективни покупки не предлагат достатъчна възвращаемост на своите собственици. Друг път собствениците им просто нямат достатъчно време да ги обслужват. Независимо от причините, на пазара на сайтове се появяват изградени вече и готови за работа сайтове, които се продават. Те се продават с продават в комплект с клиентите, фейсбук феновете и партньорите си.

Ние сме били вече посредници в продажбата на не един сайт за групова търговия, така че можем да ви бъдем полезни в намирането на такива и договарянето на цена.

Ако вие сте собственик на такъв сайт и имате желание да го продадете, бихте могли да ни потърсите, за да ви съдействаме с продажбата му.

Струва ли си да започвате от нула-та, вместо с летящ старт?

Почти постоянно при нас има за продажба повече от един готов, изграден и работещ сайт, който се продава по различни причини. Сайтовете се продават в комплект с клиентите, с работещи системи за разплащане, с история на печалбите, с партньори, с фейсбук страница. Понякога се предлагат дори и с фирмите, които ги обслужват.

Ние не публикуваме имената на сайтовете, обявени при нас за продажба, защото така тяхната значимост се намалява. Единственият начин да научите имената им и данни за тях е да се свържете с нас и да заявите сериозен интерес.

 

 

Назад

2011-2021 © Sales-Experts.eu