Екипът е това, което прави компанията ни различна. Екипът на Sales Experts има дългогодишен търговски и ръководен опит в множество големи български и интернационални компании. Ние сме работили за много фирми и за развитието на много брандове. Ето някои от тях:
Иван Танев

Иван Танев е специалист в областта на продажбите и воденето на търговски преговори. Работи в областта на търговията от 20 години. Лектор е по Ефективни продажби, Успешна работа в Ключови клиенти (key accounts), Мърчандайзинг.

Завършил е Технически университет и международни икономически отношения в УНСС.

Работил е като търговски директор в Селекта Интернационал, търговски директор в Графобал България, търговски директор в Яско комер,  регионален мениджър в Национални дистрибутори, регионален мениджър продажби в Агрима АД, национален мениджър във Фортуна България, мениджър продажби в Морена комерс, съосновател на Communication Experts, съосновател на Sales Experts.

Цанко Цанев

Цанко Цанев е специалист в областта на продажбите и воденето на търговски преговори. Работи в областта на търговията от 13 години. Консултант по Ефективни продажби, Успешна работа с ключови клиенти (key accounts), Мърчандайзинг.

Завършил е маркетинг в УНСС - София и история в Югозападен Университет "Н.Рилски".

Работил е като регионален мениджър продажби в Агрима АД, мениджър продажби в Бутилираща компания Горна баня, търговски директор в Софмил, търговски директор в Графобал България, мениджър продажби в Coty България, търговски директор в Офертомат БГ, съосновател и маркетинг директор на Уиш Бюти ООД, съосновател и управител на Еко деливъри ООД.

Румен Асенов

Румен Асенов е специалист в областта на продажбите и воденето на търговски преговори. Работи в областта на търговията от 12 години. Консултант по Ефективни продажби в Ключови клиенти (key accounts) и мърчандайзинг.

Завършил е бизнес администрация в Нов Български Университет - София.

Работил е като търговски директор на Дарко АД, Conditorei Coppenrath & Wiese, търговски директор на Макско Дистрибюшън, национален мениджър ключови клиенти в Агрима АД.

Христо Петков

Христо Петков работи от 1995 г. за Българската национална телевизия. Води предаванията "Точно в 7", "Бизнес закуска" и централната новинарска емисия "По света и у нас". Успоредно с това е репортер и редактор в предаванията "Плюс минус" и по-късно "Седмица". Той е роден през 1971 г. Учи руска и немска филология съответно в Пловдив и Виена. Специализира телевизионна журналистика в Лайпциг и Дрезден.

От 2007 г е директор "Връзки с обществеността и добри практики" в Инвестор.БГ АД. В последствие става оперативен директор в Инвестор.БГ АД. Съосновател и управител на Офертомат ООД.

Весела Калъчева

Весела Калъчева е експерт по обществени комуникации, обучител по психодинамични тренинги, специалист по онлайн PR и практикува PR от 17 години.

Завършила е Управление на масовите комуникации в НБУ, Комуникации в ТУ, Public Relations в НБУ. Специализира Политически маркетинг и реклама в НБУ. Има специализация по PR в Мадрид, Испания, като и практика в испански медии и фирми.

Тя е Директор „Комуникации” на Българската асоциация по информационни технологии БАИТ. Работила е като мениджър „Връзки с обществеността” в „Синергон Асет Мениджмънт” и ИП „Авал ИН”, директор на информационен отдел в НБУ, Консултант „Връзки с обществеността и европейска интеграция” на кмета на Район Студентски, PR акаунт мениджър в „Райли” АД, мениджър „Връзки с обществеността и реклама” в ТБ„Юнионбанк”, специалист „Маркетинг и реклама” в Радио „Витоша”. Има богат опит като PR консултант по проекти на различни донорски програми като ФАР, Фондация „Отворено общество”, UNDP, ПП „Движение Гергьовден”. Сертифициран треньор е за обучения в социални умения за възрастни от Европейския мениджмънт център. Лектор е по „Събитиен мениджмънт” в M3 College и гост-лектор в Магистърската програма по PR на УНСС. Член е на Българско дружество за връзки с обществеността, Българско дружество за кризисен PR, Форум на българските обучители. Учредител е на Българо-Холандски Бизнес Клуб и Център за социални стратегии и инициативи.

Светлана Миркова

Светлана Миркова е специалист в областта на директните продажби и воденето на търговски преговори. Работи в областта на търговията от 12 години. Консултант по Директни продажби.

Завършила е Журналистика и масови комуникации в СУ "Св. Кл. Охридски" и Руска филология в СУ "Св. Кл. Охридски".

Работила е като зонален мениджър продажби в Ейвън Козметикс България, мениджър ключови клиенти в Агрима АД, регионален мениджър продажби за Западна България в Орно АД, съосновател и търговски директор в Уиш Бюти ООД, PR консултант в търговска борса.

Гинка Иванова

Гинка Иванова е специалист в сферата на продажбите, водене на търговски преговори и мърчандайзинг. В областта на търговията работи от 13 години.

Завършила е специалност Финанси в Югозападен Университет “Неофит Рилски”.

 Работила е като мениджър Ключови клиенти - София и Югозападна България във “Винпром Пещера” АД, регионален мениджър в “Сторко” ЕООД, представител на Pepsi, регионален мениджър в “Белла България” АД.

Маргарита Христова

Маргарита Христова е специалист в сферата на продажбите и посредничеството на банкови, консултантски и застрахователни услуги. Има над 35 разработени банкови продукта в областта на кредитиране, разплащания и депозити. Лектор в професионални семинари.

Завършила Технически университет - ELDE, Програма по банки и финанси – МБИ, II- ра АЕГ, Cambridge Advanced certificate.
 

Зорница Борисова

Зорница Борисова e специалист по решаване на конфликти, управление и мотивиране на персонала, дефиниране и развитие на лидерски умения и организационна култура, лично израстване, професионална кариера и справяне с работния стрес, управление на различията, формиране и усъвършенстване на екипи и техните умения.

Тя e бакалавър по Когнитивна психология, магистър "Мениджмънт управление и развитие на човешките ресурси", специалист в Развитието на потенциала, има богат опит в провеждането на игрови техники в група.

Член на НПО „4-ти април” и учредител на НПО „Чудно”.
 

Ася Крумова

Ася Крумова е обучител и консултант по развитие на лидерски умения и организационна култура, лично израстване, решаване на конфликти, управление и мотивиране на персонала, професионална кариера и справяне с работния стрес, управление на различията, формиране и усъвършенстване на екипи и техните умения.

Тя е бакалавър по Социална и организационна психология, има специализация в Развитието на потенциала, асистент е по Психодрама, специалист в организирането на тимбилдинг.

Член на НПО „4-ти април”, член на Българско дружество по психодрама и групова терапия „Хирон”.
 

Кристина Калоянова

Кристина Калоянова е консултант по управление и мотивиране на персонала, лидерски умения, организационна култура, управление на кариерата и справяне с работния стрес, справяне с конфликти, управление на различията, формиране на екипи.

Тя е бакалавър по Социална и организационна психология, има специализация в Развитието на потенциала, асистент е по Психодрама.

Член на НПО „4-ти април”, член на Българско дружество по психодрама и групова терапия „Хирон”.

2011-2021 © Sales-Experts.eu