Уъркшоп за визуализиране на идеи ВдъхНовИдеи

Имате оригинални идеи, но не знаете как да ги представите по завладяващ начин? Искате да превърнете скучната ежедневна материя в забавна и запомняща се история? Омръзна ви от Power Point и слайдовете преливащи от текст? Често ли вашите слушатели получават Power Point „отравяне”? Имате неголям или никакъв опит във визуализирането чрез символи. Чувствате ли желание да се потопите във вдъхновение?

Ако сте отговорили повече от два пъти с „да“, то този уъркшоп е за Вас.

Както знаем, повече от 70% от хората са визуално възприемащи - т.е. новата информация достига до тях основно посредством зрението. Подобрявайки визуализацията, вие предавате информацията много по-бързо и по лесен за запомняне начин. Така качеството на предадената от вас информация се подобрява. Къде може да използвате наученото?

Бързам да ви успокоя – не е нужно да сте художник. Не е необходимо дори да можете да рисувате. С помощта на няколко лесни трика за рисуване вие ще може да използвате уменията си за визуализиране на идеи в различни житейски и обучителни ситуации:

 

    Презентации

    Обучения

    Търговски преговори

 

 

Обучението е подходящо за хора, които често изнасят презентации, търговци, коучинг специалисти, обучители, учители. След уъркшопа ще разполагате с готов каталог от визуални символи, кратък наръчник на Визуалния Майстор, нови идеи и вдъхновения.

                

Програма на уъркшопа за визуализиране на идеи - ВдъхНовИдеи

1. Възприемане чрез картини - защо е по-лесно и как мозъкът вижда информацията? За силата на визуалното възприемане.

2. Художник vs. Визуален Майстор - защо не е необходимо да сме художници, за да визуализираме ефектно?

3. 5 основни форми при визуализиране на идеи - как бързо и лесно да рисуваме различни символи, предмети, текстови контейнери и процеси?

4. „Визуално дърво“ - кои са основните елементи при визуализирането на идеи?

5. Комбиниране на визуални образи – какви са техниките, с които можем да комбинираме няколко образа?

6. Материали за визуализиране - маркери, пастели, моливи и какви ефекти можем да постигаме с тях?

7. Цветове - как да комбинираме различните цветове и къде е необходимо да ги използваме?

8. Ефекти - как можем да „дадем живот“ на визуалната си идея?

9. „Творец на флипчарт“ – какви трикове е добре да знаем, когато визуализираме на флипчарт? И най-важното: Ще имате възможност на място да практикувате и да създадете първите си визуални образи.

 

Всички теми

2011-2021 © Sales-Experts.eu